Malzemeler:
*125 gram oda ısısında tereyağı
*1 çay bardağı sıvı yağ
*Yarım su bardağı pudra şekeri
*Yarım su bardağı toz şeker
*1 çorba kaşığı dolusu fındık ezmesi
*1 çay bardağı badem tozu
*1 çorba kaşığı hindistan cevizi
*1 paket vanilya
*Aldığı kadar un
Üzeri için:
*Nutella
Yapılışı:
1)Kurabiye hamurunu yoğuruyoruz.Ele yapışmayan kulak memesi kıvamında bir hamur olacak.Buzdolabında yarım saat kadar dinlendiriyoruz.
2)Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıyoruz ve yuvarlıyoruz.Ortasını baş parmağımızla bastırarak küçük bir çukur açıyoruz.170 derecedeki fırında pişiriyoruz.
3)Kurabiyeler soğuyunca çay kaşığı yardımı ile ya da krema pompası ile boşluklara nutella dolduruyoruz.
Afiyet olsun:)