KAHVALTI PİZZALARI







Malzemeler 

tost ekmeği 

lutenitsa – kahvaltılık sos 

kaşar peyniri 

zeytin yağı 

kekik


Hazırlanışı



Tost ekmeklerini tepsiye dizin, bir kase içerisine kahvaltılık sosu 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı ile karıştırın.


Bir fırça yardımı ile ekmeklerin üzerine bu sosu sürelim.


Kaşar peynirini rendeleyelim ve ekmeklerin üzerine bolca yerleştirn.


Hazırlanan tost ekmeklerini fırında peynirler eriyene kadar kızartın.


Üzerlerine az kekik serperek sıcak sıcak servis yapın.



Afiyet olsun.



Not: lutenitsa patlıcan, domates ve kırmızı biberle yapılan bir sostur. lutenitsa yoksa annelerinizin hazırladığı benzer içerikli sosları kullanabilirsiniz.