Popüler Yayınlar
-
Tadı damağımızda bol tereyağlı iskenderi evde yaptınız mı hiç? Eğer denemediyseniz bu lezzeti mutlaka deneyin :) KAÇ Kİ...
-
PATLICAN SARMALI FIRIN KÖFTE Malzemeler: 400 gr. yağsız kıyma 5 adet iri patlıcan 1 adet iri soğan 2 adet iri domates 5-6 adet...
-
KIYMALI GÜL BÖREĞİ Malzemeler: 3 yufka 3 yumurta 300 gr. yagsız kıyma 1 adet soğan 6-7 sap maydanoz 2 su bar...
-
Misafirleriniz geldi ve ekmeği her zamankinden mı aldınız? Bir de o ekmekler her zaman olguğu gibi yenmedi kaldı mı? bu hepimizin başına...
-
Merhabalar bugünkü yemeğimiz yöresel bir yemek olan adına türküler bestelenmiş " bad "yemeği. Bu yemek öyle bir yemek ki hem ...
-
KÜNCÜLÜ HELVA Malzemeler: 2 su bardağı küncü (susam) 2-3 su bardağı pekmez 1/2 su bardağı kavr...
-
AMERIKAN SALATASI Malzemeler: 4 orta boy patates (haşlanmış) 2 orta boy havuç (haşlanmis) 1/2 kg konserve beze...
-
PİRİNÇLİ MEYHANE PİLAVI Malzemeler: 300-500 gr yağsız kıyma 2 yemek kaşığı domates salças 1 tatlı kaşığı biber salçası 2 su bardağ...
-
ZEYTİNYAĞLI KENGER Malzemeler: 1 kg kenger 1 orta boy havuç 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 çay bardağı pirinç M...
-
HAVUÇ PANE Malzemeler 6 adet orta boy havuç 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı silme un l cay bardağı kabartma tozu Kızartma için l...
İzleyiciler
PEYNİRLİ PATLICAN KIZARTMASI TARİFİ
Peynirli Patlıcan Kızartması Malzemeleri
4 patlıcan
100 gram beyaz peynir
1 yumurta
1 demet maydanoz
Kızartma yağı
Tuz, karabiber
Peynirli Patlıcan Kızartması Tarifi Hazırlanışı
Bir kaseye peyniri rendeleyiniz.
Üzerine bir yumurtayı, kıyılmış maydanozu koyup karıştırınız.
Patlıcanın kabuklarını soyup, 2 santim kalınlıkta dilimlere kesiniz.
Üzerine karıştırdığınız peyniri içten çatalla koyunuz.
Derin bir kaba bolca kızartma yağı koyup kızdırınız.
Peynirli kısımlar üste gelmek üzere patlıcanları koyup kızartınız.
Kağıt yayılmış servis tabağında servis yapınız.
Translate
Pratik Yemek Tarifleri
Sizlere ellimden geldiğince pratik yemek tarifleri sunmaya çalışacağım. Bir öğrencinin mutfağından gelen tarifleri umarım beğenirsiniz.
Popüler Yayınlar
-
Hem yapımı kolay hem de tadı harika olan bu tatlıya misafirleriniz ve çocuklarınız bayılacak. oldukça hafif olması ile de iftar sofr...
-
BRÜKSEL LAHANALI SEBZE KAVURMAS1 Malzemeler: 500 gr. brüksel lahanası 2 adet orta boy soğan 3-4 diş sarımsak 1 adet kabak 1 a...
-
Tadı damağımızda bol tereyağlı iskenderi evde yaptınız mı hiç? Eğer denemediyseniz bu lezzeti mutlaka deneyin :) KAÇ Kİ...
-
zayıflamak mı istiyorsunuz işte metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını kolaylaştıran bu çay tam sizlik. Malzemeler 1 yemek k...
-
SUSAMLI MINI SIMIT Kahvaltıların en vazgeçilmezidir simit. Bu tarif inanılmaz güzel ve çıtır çıtır. denemenizi mutlaka tavsiye ederim...
-
Akşam için harika bir karnabahar kızartmasına ne dersiniz eğer ki bir de kış günüyse.. Vitamin deposuyla harika lezzetiyle sizi kendine...
-
YOĞURTLU HAVUÇ SALATASI Malzemeler 4 adet orta boy havuç 3 diş sarimsak 1.5 su bardağı suzme yoğurt 1 cay ...
-
Midye böreği kaç kez yaptım sayısını unuttum. hazır yufka ile patatesin muhteşem uyumundan doğan nefis bir börek.. Her defasında aynı b...
-
Peynirli irmik helvası tarifi için malzemeler 1 su bardağı irmik 2 yemek kaşığı tereyağı Kavrulmuş çam fıstığı 3 su bardağı su 2 su...
-
Balık Çorbası Malzemeleri 1 kahve fincanı un 3 adet domates Yarım çay bardağı zeytin yağ 6 su bardağı balık suyu Limon tuz Balık...