KEDİDİLLİ MUZLU PASTA


Muzlu Pasta Malzemeleri

350 gram kedidili bisküvi
1 paket beze
Yarım paket kremşanti
2 adet muz
1 su bardağı süt
2 kaşık un
2 kaşık kakao
1 çay bardağı şeker
1 yumurta
1 kaşık kakao


Muzlu Pasta Tarifi Hazırlanışı

Kedidillerini ılık sütle ıslatınız ve pasta kalıbının kenarlarına dik olarak yan yana diziniz.
Alta da bir kat dizip, üstüne muz dilimlenip, iki kaşık krema koyup yayınız.
Tekrar kedidili diziniz.
Böylece bir kat kedidili, bir kat muz ve krema olmak üzere dizmeye devam ediniz.
En üste bezeleri diziniz.
Yanlarındaki kedidillerini üste doğru kıvırınız.
Yarım paket kremşantiyi bir kaba koyup, içine bir kaşık kakao koyup karıştırınız.
Bezelerin üzerine dökünüz.
Buzluğa koyup 2-3 saat dondurunuz.
Donunca kalıptan çıkarıp keserek servis yapınız.